Home Overzicht Jongeren maken kennis met skills van morgen op Summer Camp Oosterdok

Jongeren maken kennis met skills van morgen op Summer Camp Oosterdok

0

Kennismaken met robotica, fashion, leren programmeren, 3D-printen of games maken. Maar ook lekker bewegen, gezond eten en plezier maken. Dat kunnen jongeren van 12 tot en met 15 jaar op het eerste Summer Camp Oosterdok op en rond het Marineterrein.

Een paar leuke en leerzame vakantiedagen voor jongeren in de omgeving van het Marineterrein is het doel van Summer Camp Oosterdok. Je krijgt de kans om op een veilige en leuke manier kennis te maken met de skills van de toekomst. Organisaties op het Marineterrein en rond het Oosterdok houden zich bezig met ontdekken, leren en de toekomst. Sommige van deze organisaties doen actief mee met het programma en bieden interessante mogelijkheden voor de deelnemers aan het zomerkamp.

Vijf hoofdprogramma’s
Je kunt uit uit vijf hoofdprogramma’s kiezen: Make-it-yourself, Gaming & VR, Coding & robots, Smart fashion en Urban sports
Jouw hoofdprogramma duurt twee dagen. Daarnaast is er voor ieder groepje één dag sport. En één ander interessant dagprogramma.

Voorrang voor postcodegebied 1018
Maximaal tachtig jongeren in de leeftijd van 12-15 jaar kunnen zich inschrijven. Het programma is toegankelijk voor iedereen. Wel krijgen jongeren uit postcodegebied 1018 voorrang. Dit jaar is Summer Camp Oosterdok nog een proefproject van bescheiden omvang. Het is de bedoeling dat Summer Camp Oosterdok uitgroeit tot een jaarlijkse happening.

Dagprogramma
Summer Camp Oosterdok is van 23 tot en met 26 juli 2018, de eerste week van de zomervakantie. Het is een dagprogramma, dus zonder overnachtingen. Elke dag begint om 9.00 uur met het ontbijt en eindigt rond 16.00 uur. Je betaalt € 40 voor het hele programma, dus mét eten en drinken (ontbijt en lunch). Heb je een Stadspas, dan betaal je € 30. Je inschrijving is definitief wanneer ook de betaling binnen is. Jouw ouder(s)/voogd ontvangen hierover meer informatie per e-mail.

Wil je je aanmelden, vul dan het inschrijfformulier in.

Summer Camp Oosterdok is een initiatief van Bureau Marineterrein en krijgt steun van stadsdeel Centrum. Veel organisaties op het Marineterrein en in het Oosterdok werken belangeloos mee.