Home Overzicht Jubileumpenning van de stad voor 100-jarige GeuzenMiddenmeer

Jubileumpenning van de stad voor 100-jarige GeuzenMiddenmeer

0

Wethouder Kukenheim reikte vandaag de jubileumpenning van Amsterdam uit aan voetbalvereniging GeuzenMiddenmeer. De uitreikingen vond plaats in de ambtswoning tijdens de bijeenkomst ter ere van het 100-jarig bestaan van de club uit de Watergraafsmeer.

Foto Jan de Groot

GeuzenMiddenmeer is ontstaan uit een fusie van de vereniging Roomsch Katholieke Amsterdamsche Voetbalvereniging en SNL Wilskracht. Honderd jaar geleden, op 29 december 1918, wordt de vereniging officieel opgericht. GeuzenMiddenmeer wil een bijdrage leveren aan de maatschappij door een plek te bieden voor mensen van verschillende afkomst, leeftijd en sekse.

Jubileumfeest
De vereniging viert het hele seizoen het 100-jarig bestaan met tal van evenementen. Hoogtepunt wordt het grote jubileumfeest op zaterdag 12 januari. ’s Middags zijn er verschillende wedstrijden waaronder ook old Stars Walking Football. Daarna is er vanaf 17.00 uur een receptie en om 19.30 uur een groot feest in het clubhuis dat tot in de late uurtjes duurt. Leden en niet-leden, vaders en moeders, opa’s en oma’s en trouwe supporters, iedereen is welkom.

Meer dan duizend leden
GeuzenMiddenmeer is een toegankelijke vereniging met meer dan duizend leden, 65 teams en ruim 600 vrijwilligers. Dagelijks voetballen kinderen, senioren en veteranen met veel plezier op Sportpark Middenmeer Voorland. De vereniging heeft een eigen clubhuis waar onder andere huiswerkbegeleiding wordt aangeboden. De vereniging organiseert diverse activiteiten voor jongeren en senioren, een familie-en vriendentoernooi (het Sixentoernooi) en een vriendinnendag.

De Jubileumpenning is voor bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen, die sinds de oprichting zijn gevestigd in Amsterdam en die 50 jaar (of een veelvoud van 10 jaar daarboven) bestaan.

Vorig artikelEen bezoek aan en op Drie Koningen
Volgend artikelLoslaten