Home Duurzaam Kaart brengt duurzaam Oost in beeld én bij elkaar

Kaart brengt duurzaam Oost in beeld én bij elkaar

0

In Oost schieten de duurzame initiatieven in rap tempo uit de grond. Jungle Amsterdam heeft ze op een hele mooie manier interactief in kaart gebracht. ‘Wij willen met deze kaart laten zien welke mooie en waardevolle duurzame initiatieven er leven in Amsterdam Oost, zodat burgers de initiatieven kunnen vinden. Daarnaast is het een mogelijkheid voor de Initiatieven zelf om gemakkelijker contact te leggen met elkaar’, aldus Tamira Vroom van Jungle Amsterdam.

‘In eerste instantie is dit een testkaart’, zegt Tamira Vroom. ‘We kunnen op deze manier bekijken of er behoefte is aan een uitgebreidere kaart waarop bijvoorbeeld ook een forum geplaatst kan worden, en uitgebreidere informatie terug te vinden is over de initiatieven.’ Duurzame initiatieven die nog niet op de kaart staan kunnen zich aanmelden via [email protected]

Jungle Amsterdam is gevestigd in de Tweede van Swindenstraat 26. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die vol energie en met creatieve ideeën een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin ruimte en respect is voor iedereen. Het is een centrum waar uitvoerders en geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten en geïnformeerd worden over alle spannende nieuwe ontwikkelingen. Zo organiseren oost-online en Dwars door de buurt er een maandelijkse talkshow over onderwerpen die mensen in Oost bezighouden.

Ga naar kaart Duurzaam Oost