Home Nieuw Ken jij het geheim van een top presentatie? 

Ken jij het geheim van een top presentatie? 

0

Voorbereiding, stevig staan en een inspirerend verhaal! Dat is het geheim! De twee pitches tijdens de gezamenlijke Open Coffee Oost en Open Coffee OHG op 17 oktober voldeden hier ruimschoots aan.

Frouke Kramer van Uitgesproken.net vertelde dit geheim en nog meer waardevolle tips aan een enthousiaste groep ondernemers. Wie is de doelgroep, wat is je boodschap en welke pakkende opening gebruik je?  Dit zijn belangrijke vragen tijdens je voorbereiding en zorgen voor een presentatie met impact. Vergeet bij je presentatie vooral je stem en de impact die je daarmee kunt hebben niet.

Ook bij de tweede pitch, door Ruud Hiel, reclamebureau KopArt luisterde de groep geboeid. Het kon ook niet anders. Ruud vertelde vol inspiratie en toonde voorbeelden van zijn werk als grafisch ontwerper voor een van zijn klanten, een tehuis voor dementerende ouderen in Weesp. De vernieuwende aanpak van het tehuis in de verzorging van dementerende ouderen heeft Ruud treffend doorgetrokken naar de huisstijl en het informatiemateriaal. Een voorbeeld van de betrokkenheid en de persoonlijke aanpak die Ruud inzet bij al zijn opdrachtgevers (klein of groot).

Jitske Naberman en Dave Mansoor traden deze keer op als gastvrouw en -gastheer.

Uiteraard was er naast de pitches voldoende gelegenheid om te netwerken, verhalen en ideeën uit te wisselen. Kortom een geslaagde Open Coffee waarbij wij de aanwezigheid van de trouwe bezoekers aan de Open Coffee OHG nog wel gemist hebben. Misschien is het nog een beetje wennen aan de nieuwe dag en de andere locatie. Maar als ondernemer is verandering een gegeven! Niet waar?

De volgende Open Coffee staat gepland op dinsdag 21 november. Zet de datum alvast in je agenda. De gezamenlijke organisatoren van de Open Coffee borrelen van de ideeën voor de volgende open Coffee’s en zijn ook vooral benieuwd naar jouw ideeën! Stuur je ideeën of tips in een bericht aan een van de organisatoren of mail naar Opencoffeeoost@gmail.com.

Open Coffee Oost & Open Coffee Oostelijk Havengebied, iedere derde dinsdag van de maand van 9.00 tot 10.30 uur in restaurant De Oude Melkfabriek(Sportsworld) Oranje-Vrijstaatkade 21

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here