Home Lezen en schrijven Peter Faber leest voor bij opening Kinderboekenweek

Peter Faber leest voor bij opening Kinderboekenweek

0
Verhalenverteller Peter Faber kruipt in de huid van mens en dier. Foto Allard Willemse.

Op woensdag 3 oktober zijn alle kinderen, met vriendjes of vriendinnetjes, welkom om de opening van de Kinderboekenweek te vieren. Zo komt Sanne te Loo in Oba Oosterdok voorlezen uit haar bekroonde prentenboek Dit is voor jou en leest Lucas Keijning voor uit Meneer Snot in Oba Linnaeus.

Later in de week is er jeugdtheater , zoals Spinder door verhalenverteller Peter Faber in Oba Oosterdok en Vogel & Schaap in de Oba’s IJburg, Javaplein en Oosterdok. Het is een verhaal over vriendschap, moed en dromen met Curt Fortin. Ook is er een presentatie van TROBI, het nieuwste boek van Brian Elstak en Esther Duysker. Het Muizenhuis komt tot leven in een voorstelling over de muizenvriendjes Sam en Julia.

‘Vriendschap, kom erbij!’
Kom erbij tijdens de Kinderboekenweek in de Oba van 3 tot en met 14 oktober. Dit jaar is het thema: ‘Vriendschap, kom erbij!’ Kinderen kunnen langskomen voor openingsfeestjes, een boekpresentatie en diverse theatervoorstellingen. Het complete programma van de Kinderboekenweek in de Oba staat op oba.nl/kinderboekenweek.

Gratis lid worden
Iedereen van 0 t/m 18 jaar kan gratis lid worden van de Oba en daarmee boetevrij materialen lenen. Ook ontvangen kinderen een korting van 50 procent op de meeste jeugdactiviteiten van de Oba, ook voor veel activiteiten in de Kinderboekenweek. Lid worden kan via oba.nl/lidworden of bij de Oba in de buurt.