Home Gezin Kinderopvang weer open na fikse brand

Kinderopvang weer open na fikse brand

0

In mei 2016 ontstaat er middenin de nacht brand op het kinderdagverblijf Partou aan de Entrepothof op Zeeburg. Oorzaak onbekend. Meer dan honderd kinderen zijn hun tweede thuis kwijt en moeten tijdelijk naar een ander kinderdagverblijf verhuizen. Na maanden renoveren, opent Partou zijn deuren weer.

Het pand – ontworpen door de bekende Amsterdamse architect Sjoerd Soeters – dat van oorsprong een saai douanekantoor is, heeft Partou omgetoverd tot een sprookjesachtig gebouw waar kinderen plezier hebben.

Na maanden verbouwen zijn de kinderen weer meer dan welkom bij Partou aan de Entrepothof. Bij binnenkomst waan je jezelf in een Eftelingwaardige omgeving. Een plek waar je je kinderen met liefde naartoe brengt én waar je jezelf niet kunt bedwingen om in alle ruimtes naar binnen te gluren. Torenhoge sierlijke bogen zoals in een kasteel, grote open ruimtes met houten vloeren, een dakraam in de vorm van een enorme spin en een hal waar kinderen kunnen klauteren en klimmen. Dit maakt deze vernieuwde opvang niet alleen een architectonisch hoogstandje, maar ook het ideale speelparadijs voor kinderen.

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere activiteiten.