Kom woensdag naar de theatertalkshow in Jungle Amsterdam

0

De tiende editie van de theatertalkshow Dwars door Oost in de Jungle op woensdag 4 oktober biedt weer een leuk, gevarieerd en interessant programma.Ben je er nog niet eerder geweest? Kijk naar de video voor een kort verslag van de vorige editie.

Op woensdag 4 oktober zijn er interviews over haar boeken met schrijfster Henna Goudzand, over wielersport met André Stuyversant, Gitta Bessem over dierenwelzijn op de kinderboerderij, Anne-Mariken Raukema over de toekomst van volkstuinpark Amstelglorie en met Corrie Groen en Linda van Straaten over het project Objectief Oost. Natuurlijks is er weer de onvermijdelijke quiz, muziek door Ronald Schepman en lekkere hapjes.

Bij Dwars door Oost in de Jungle heb je een leuke avond. En je ontmoet er de gasten, bezoekers van de show en natuurlijk de mensen van oost-online en Dwars door de Buurt. Want Dwars door Oost in de Jungle is een productie van oost-online en Dwars door de Buurt.

Woensdag 4 oktober, aanvang 20.00 uur, Theater Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26. Dat is tussen het Dapperplein en de Linnaeusstraat. De toegang is gratis!

Vorig artikelGeslaagd debuut in een prachtig jasje
Volgend artikelMuzikale wereldpremière en lancering kinderboek op Open Dag Science Park