Home Gemist Laat je tuin zien tijdens de open Tuinen Toer Indische Buurt

Laat je tuin zien tijdens de open Tuinen Toer Indische Buurt

1

Ben je trots op uw tuin?  Doe je iets bijzonders met uw tuin? Vind je het leuk uw tuin eens te laten zien aan mensen uit de buurt? Meld u dan aan voor de 2e Open TuinenToer in de Indische Buurt.

Buurtbewoners Rens van der Linden en Dolf Mol organiseren de Open TuinenToer Indische Buurt. ‘Wij willen graag dat meer buurtbewoners samen genieten van de pracht en de afwisseling van de tuinen in de Indische Buurt. Daarom organiseren willen wij een leuke en mooie dag voor tuineigenaren en bezoekers.’

Groene vingers of groene ogen?
En wie weet raken sommige bezoekers geïnspireerd om iets aan hun tuin te gaan doen. Of als ze geen tuin hebben, dan mogen ze misschien bij een goede buur hun groene vingers inzetten. Zo hopen Rens en Dolf hun bijdrage te leveren, hoe klein ook, aan de biodiversiteit in de mooie Indische Buurt. De mens kan niet zonder natuur en in de huidige tijd kan de natuur niet zonder de mens.

Wil je ook meedoen en jouw tuin openstellen?
Aanmelden kan tot 10 april. Je krijgt dan een uitnodiging voor de deelnemersbijeenkomst. De 2e Open TuinenToer Indische Buurt is op zondag 26 mei tussen 14.00 en 17.00 uur.

Meld je aan bij Rens van der Linden | via tuinentoer@gmail.com |  06 4450 2785. Bel voor meer info Rens of Dolf 06 2754 4308.

Check www.facebook.com/tuinentoer | www.facebook.com/gribib  .

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here