Home Shoppen Lente in Oost: De Pure Markt terug in Park Frankendael

Lente in Oost: De Pure Markt terug in Park Frankendael

0

De zon laat zich wat meer zien, de temperatuur wordt aangenamer en de parken lonken. Zeker op zondag 26 maart als de Pure Markt na een korte winterstop weer terugkeert in Park Frankendael. Dan presenteren zich zo’n honderd ondernemers aan de bezoekers. Met pure producten die door de producenten zelf worden verkocht. Van Nederlands enige cultuurhistorische forelkwekerij tot de van tv bekende homemade Chinese dumplings.

De Pure Markt is een reizende zondagsmarkt, die is ontstaan in Oost. Op de markt kunnen bezoekers kennismaken met verschillende ondernemers die zich bezig houden met ambachtelijk en lekker eten, maar ook met creativiteit en duurzaamheid. Dit alles in de buitenlucht, op prachtige groene locaties en met tal van leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo heeft de Pure Markt meer dan honderd vaste én wisselende ondernemers, die allemaal vol trots achter hun producten staan en dat met veel enthousiasme weten over te brengen. Van bijzondere kazen en verrukkelijke oesters tot aan handgemaakte sieraden uit de sloppenwijken van Brazilië en nog veel meer.

Gezelligheid
Naast het ruime aanbod en de unieke ondernemers is Pure Markt een gezellig evenement voor het hele gezin. Bezoekers kunnen er terecht voor heerlijke koffie met diverse lekkernijen, een gezonde lunch, een borrel met een lekker hapje of een drankje met vrienden doen terwijl de kinderen met elkaar spelen. Op de terrassen kunnen ze heerlijk ontspannen en genieten van een hapje en een drankje in de buitenlucht. Waarbij live muziek voor een gezellige en unieke sfeer zorgt.

Tot in het najaar is de Pure Markt weer iedere laatste zondag van de maand te vinden in Park Frankendael.

Vorig artikelBrug of toch een tunnel tussen Oost en Noord?
Volgend artikelDe schijnbare absurditeit van het dagelijks leven