Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

CBK Amsterdam

+ Google Maps
Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS

maart 2019

SustainAbility Art | Marimba plays | CBK Amsterdam

zaterdag 23 maart 13:00
CBK Amsterdam, Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS + Google Maps
Gratis

Muziek brengt samen! Marimba groepen van de International School of Amsterdam spelen verschillende nummers op marimba’s. Uitgevoerd door volwassen en kinderen van wel 15 verschillende nationaliteiten van de International School of Amsterdam. Ze spelen op sustainable marimba’s gemaakt van hergebruikt materiaal zoals hout en regenpijp buizen. Kom langs en geniet mee!  

Meer weten »

Gratis lunchconcert | Amsterdams Pianodocenten Kollektief | CBK Amsterdam

zaterdag 30 maart 12:30
CBK Amsterdam, Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS + Google Maps
Gratis

Gratis lunchconcert door leden van het Amsterdams Pianodocenten Kollektief. Het APK geeft maandelijks (met uitzondering van de schoolvakanties) een lunchconcert, op de laatste zaterdag van de maand.

Meer weten »

april 2019

Art & Talks | De Plastic Soup: Finding Solutions | CBK Amsterdam

maandag 29 april 14:00
CBK Amsterdam, Oranje-Vrijstaatkade 71 1093 KS + Google Maps
€12,50

Hoe groot is de Plastic Soup anno 2019? Zijn de gevolgen nog te overzien? In deze lezing vertelt de Plastic Soup Foundation wat omvang is van het plastic afval op aarde en de omvang van het plastic afval in de oceanen. Daarin komen ook de gevolgen voor mens en milieu aan bod. Met Janna Selier van de Plastic Soup Foundation. Entree 12,50 euro per kaartje (incl. consumptie) Gratis voor deelnemers kunstproject en cbk X leden Aanmelden reserverensustainabilityart@gmail.com of kaartverkoop op…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden