Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

ZB45 Makerspace

+ Google Maps
Zeeburgerpad 45 1019 AA

ZB45 Makerspace beschikt over een werkplaats met digitale maakmachines (lasersnijders, 3D printers, CNC frezen, vinyl snijder), maar hebben ook ruimte voor staal- en houtbewerking.

Tijdens de open inloop iedere dinsdag van 12.00 tot 21.30 uur kun je gratis verschillende machines uitproberen. De tijd is dan wel beperkt tot een half uur en we verwachten dat je je kennis deelt met anderen. Neem je eigen bestanden of het materiaal mee dat je wil uitproberen.

Op andere dagen kun je de machines huren om zelf je werk uit te voeren of cursussen volgen voor de verschillende digitale maaktechnieken die ZB45 biedt.

juni 2019

Beginnerscursus programmeren met Arduino | ZB45 makerspace

zaterdag 8 juni 13:00
ZB45 Makerspace, Zeeburgerpad 45 1019 AA + Google Maps
€125,00

Deze cursus van vier uur is bedoeld voor technici of creatievelingen die aan de slag willen met de Arduino maar nog niet precies weten hoe. De Arduino stelt je in staat om op een makkelijke manier projecten te ontwikkelen die voorheen alleen toegankelijk waren voor professionele techneuten. Denk aan lampen die je kan laten reageren op beweging, een verwarming die je met je smartphone kan bedienen, robots, en nog veel meer. ZB45 Makerspace en IN2TECH bieden een Arduino workshop om…

Meer weten »

Introductie 3D Printen | ZB45 Makerspace

maandag 10 juni 19:00
ZB45 Makerspace, Zeeburgerpad 45 1019 AA + Google Maps
€65,00

Tijdens de Introductie 3D Printen bij ZB45 Makerspace krijg je inzicht in het proces vanaf het 3D ontwerpen tot en met het bedienen van de 3D printer. - Je leert over verschillende 3D printtechnieken - Je ontdekt waar je al bestaande 3D ontwerpen kunt vinden. - Je leert met welke programma's je zelf 3D ontwerpen kan maken en aanpassen. - Je leert zelf printen met een Ultimaker 3D Printer. Ook als je nog nooit een 3D tekening op een computer…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden