Home Overzicht Magazine IJopener vanaf deze maand ook te lezen op oost-online

Magazine IJopener vanaf deze maand ook te lezen op oost-online

0

De IJopener gaat samenwerken met oost-online. De artikelen van dit kleurrijke magazine zijn vanaf deze maand ook digitaal beschikbaar op oost-online. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar in een oplage van 25.000 exemplaren in de Indische Buurt, het Oostelijk Havengebied, het Zeeburgereiland en IJburg.

D

De IJopener schrijft over cultuur, politiek, ondernemers, kunst, stadsontwikkeling, geschiedenis… afijn, over alles wat op het pad van de redacteuren komt en waarvan zij denken dat buurtbewoners er graag over willen lezen.

De redactie van de IJopener bestaat, net als bij Dwars door de Buurt en oost-online uit vrijwilligers. De onderwerpen waarover zij  schrijven, zijn zeer gevarieerd en hebben altijd te maken met de buurten waarin de IJopener huis-aan-huis wordt bezorgd. Je leest over politiek en natuur, over ondernemen en cultuur. En alles wat er tussen ligt. Vaste rubrieken zijn er ook, zoals  boekenrecensies, columns, de culturele agenda en niet te vergeten: het recept van Neeltje. Dat alles sluit goed aan bij het nieuws en de informatie dat op oost-online  te vinden is.

Door de publicatie op oost-online kunnen nu meer lezers in heel Oost worden bereikt en de informatie is nu ook digitaal beter vindbaar. Woon je in het verspreidingsgebied van de IJopener en een heb je een nee-nee-sticker op de klep van de brievenbus, dan kun je nu ook de artikelen je buurt lezen. Wil je toch het magazine op papier lezen dan kan dat ook. De IJopener ligt op verschillende openbare plekken klaar om mee te nemen.