Home Overzicht Magic Circus: Modern magisch circus in huiskamersfeer

Magic Circus: Modern magisch circus in huiskamersfeer

0

Het in Amsterdam wereldberoemde Magic Circus komt weer naar Oost. Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? De nieuwe voorstelling Twist! zal deze vragen beantwoorden en verklaren. Maar misschien ook niet. En hoe belangrijk is dat? De werkelijke boodschap is een positieve draai aan tradities, vooroordelen en het leven te geven.

Lewis Daniels

Het gaat goed met het eigentijdse stadscircus. De kleinschaligheid, intieme huiskamersfeer en het direct contact met het publiek hebben het door de stad trekkende circus groot gemaakt. In de pauze koop je popcorn van de acrobaat of clown. De artiesten nemen persoonlijk afscheid als de bezoekers de Magic Dome tent verlaten.

Spannende acrobatiek en adembenemende lenigheid worden afgewisseld met poëtische momenten en komieken. Tijdens de honderd minuten durende betoverende voorstelling zie je fabelwezens, koorddans, verrassende gevederde vrienden, een Las Vegas Showgirl, een hoelahoepstrijd en een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat. Hoog in de lucht een paaldansact. Magic Circus is een feestelijk uitje voor het hele gezin. Iedereen is weer even kind.

Topartiesten Anna Jednorowicz, Daragh Merritt, Annemarie Platteschor, Jofri en natuurlijk gastheer Maurice. Ze zijn van vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei op de Radioweg/ Galilleïplantsoen en vrijdag 14 tot en met woensdag 19 juni in het Oosterpark. De voorstellingen beginnen om 16.00. Maandag 17 juni is er geen voorstelling.

Informatie en tickets