Home Kort nieuws Man met steekwapen berooft vrouw van scooter

Man met steekwapen berooft vrouw van scooter

0

Op zondag 3 januari is een vrouw die met haar scooter over de Ooster-Ringdijk reed, beroofd door een man met een steekwapen. Hij gaat er met de scooter en waardevolle spullen vandoor.

Het 27-jarige slachtoffer rijdt rond 20.30 uur met haar scooter over de Ooster-Ringdijk, wanneer ze een man vanuit de tegenovergestelde richting aan ziet komen lopen. Op het moment dat ze hem wil passeren, gaat hij midden op de weg staan. Hij dwingt haar te stoppen en bedreigt haar met een groot steekwapen. De verdachte eist dat het slachtoffer haar waardevolle spullen aan hem afgeeft. Ook wil hij de scooter van het slachtoffer hebben en rijdt daar vervolgens mee weg. Het slachtoffer is bij de beroving licht gewond geraakt.

De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heb je iets gezien, gehoord of heb je beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijf je liever anoniem, dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0900-7000.