Home Overzicht Man overleden na schietincident op Oostelijke Handelskade

Man overleden na schietincident op Oostelijke Handelskade

0

Bij een schietincident op de Oostelijke Handelskade een man om het leven gekomen. Op 17 januari rond 22.45 uur kreeg de politie de melding van een schietincident op de Oostelijke Handelskade nabij Club Panama. Bij het incident is meerdere keren geschoten. Omstanders hebben het slachtoffer direct gereanimeerd, waarna hulpverleners het van hen overnamen. De reanimatie mocht niet meer baten, de man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Na het incident is een auto weggereden. Die vermoedelijke vluchtauto is brandend aangetroffen op de In de Poldermolen in Duivendrecht. Mogelijk zijn de daders daar overgestapt in een donkerkleurige auto, mogelijk van het merk Fiat of Peugeot. Zij zijn nog niet gevonden.

Politie zoekt getuigen
De recherche is direct een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben op zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie over deze zaak doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Mogelijk zijn er getuigen die foto’s of video’s van het incident of de vluchtauto hebben gemaakt. In verband met het onderzoek ontvangt de politie dit beeldmateriaal graag. Beelden kunnen geupload worden via een formulier.