Home Sport&Fit Mantelzorgers gaan kickboksen

Mantelzorgers gaan kickboksen

0
Attractive Female Punching A Bag With Boxing Gloves On

Het valt niet altijd mee om als mantelzorger voor een ander te zorgen, hoe dierbaar die ook is. Met Boks willen Akmei Wahouie en Rijna Veerkamp mantelzorgers helpen om door middel van kickboksen sterker in de schoenen te staan. Akmei Wahouie is professioneel trainer en mantelzorger Rijna Veerkamp geloven hierin.

‘Kickboks-training verhoogt niet alleen je weerbaarheid’, zegt Rijna Veerkamp, ‘maar helpt je ook je frustraties te uiten en daardoor kom je beter in balans. Een uurtje voor jezelf? Ja dat mag.’ De training geeft aandacht aan de basistechniek, ademhaling en concentratie.

Akmei Wahouie: ‘Een redelijke gezondheid is wenselijk, conditie kun je opbouwen. Leeftijd, nationaliteit en geslacht is niet belangrijk. Gedurende twaalf weken bieden wij de mogelijkheid om een of twee keer per week gratis te komen trainen. Je hebt keus uit twee ochtenden en een avond. Een kennismakingsles is natuurlijk ook mogelijk. Omdat het initiatief een pilot is zijn deze lessen voorlopig alleen nog voor mantelzorgers in de Indische Buurt, het Oostelijk Havengebied, Watergraafsmeer, Oud-Oost en IJburg.’

De trainingen worden gegeven in de Tweede Oosterparkstraat 227.

Info bij Rijna Veerkamp 06 1259 0876 of [email protected] | Trainer Akmel Wahouie 06 1021 2545 of [email protected]