Home Overzicht Marc Stakenburg met Sunday Sessions in Q-Factory

Marc Stakenburg met Sunday Sessions in Q-Factory

0

Radiopresentator en journalist Marc Stakenburg presenteert Sunday Sessions, een nieuwe maandelijkse zondagmiddag borrel in Oost met verrassende live optredens van internationale artiesten. Het is een muzikale wereldreis met live muziek en interviews.

Sunday Sessions begint op zondag 17 december met de Engelse zangeres Elles Bailey die samen met Beth Hart en Shari Schorr genomineerd is voor ‘Best Female Vocalist’ bij de European Blues Awards. Daarnaast komt de Noorse folk zanger Torgeir Waldemar naar Q met zijn verslavende mix van akoestische folk en intense rock songs. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Neil Young en Jackson Browne.

Tot slot sluiten zangeres Monica Akihari en gitarist Niels Brouwer oftewel Boi Akih Duo de middag af met een set vol muziek van diverse culturen samen gevangen in één stem en één gitaar. Van Spaanse flamenco tot Indiase raga.

Speciale gast op 17 december is schrijver Godfried Nevels die in zijn recent verschenen boek Dutch in the USA – Nederlandse muzikanten in Amerika stilstaat bij de belevenissen van de Nederpop in het grootste muziekland ter wereld.

Geen oppas? Geen Nood! Kinderen zijn van harte welkom en hebben tot 13 jaar (onder begeleiding van een betalende ouder) gratis toegang.

Q-Factory Atlantisplein 1, tickets € 16,50.