Home Kort nieuws Marc Wiewel loopt voor KiKa de virtuele Boston Marathon

Marc Wiewel loopt voor KiKa de virtuele Boston Marathon

0

Op 13 september as. loopt Marc Wiewel voor KiKa de virtuele Boston Marathon. Omdat de Boston Marathon vanwege Covid-19 niet als massaal evenement georganiseerd kan worden, heeft de Boston Athletic Association ervoor gekozen de 124e editie van de Boston Marathon virtueel te laten plaatsvinden.

Samen met zijn KiKa loopmaatje loopt Marc van Amsterdam naar Amersfoort (46km). De start vindt plaats om 11.00 uur op de Dappermarkt (ter hoogste van de kruising Dapperstraat/Von Zesenstraat. Tal van sponsoractiviteiten heeft Marc rondom dit evenement georganiseerd, waaronder een Grote Loterij voor KiKa.

5 lootjes voor € 10, 12 lootjes voor € 20; 20 lootjes voor € 30. Er zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder overnachtingen in hotels, een waardebon van Run-inn, twv van € 150, prachtige sportkleding van Lululemon, een thuiswedstrijd van Ajax bijwonen voor twee personen in vak 103 (Lucky Ajax), een thuis-, uit-, en keepershirt van Ajax en vele, vele andere prijzen…

Lootjes zijn verkrijgbaar bij De Lachende Gulden, Naskip, Tacolicious en Café Nieuwland aan de Dappermarkt, Café Gijs de Rooy, Majesteit, Hartje Oost, Java bookstore in de Javastraat, Café Pleinzicht in de Borneostraat en Run-Inn aan de Linnaeuskade.