Home Nieuwsoverzicht Marcel Kars weg bij het BeNe League team van de Tigers

Marcel Kars weg bij het BeNe League team van de Tigers

0
Maarten Brekelmans komt zich inzetten voor Amsterdam Tigers.

Marcel Kars verlaat de Amsterdam Tigers en gaat zich inzetten voor het team van Nijmegen. Is dit goed nieuws of slecht nieuws? De supporters van de Tigers zijn er in ieder geval niet rauwig om.

‘Weggegooid geld’, werd hij genoemd. ‘Ronduit lui’, zei een scheidsrechter die anoniem wil blijven. Direct betrokkenen onthouden zich terecht van commentaar, het bestuur van Amsterdam Tigers is immers akkoord met de overgang van Kars naar Nijmegen.

Plek al ingevuld
Wat gaat Amsterdam missen? Kars speelde zijn derde seizoen in Amsterdam. In de tot nu toe vijf gespeelde BeNe League wedstrijden gaf hij drie assists voor een goal. In de bekercompetitie scoorde hij een goal en was hij wederom drie keer een assist. Tja, tja. De plek die Kars achterlaat is voor zijn vertrek al gevuld.

Ervaring uit Tilburg
Maarten Brekelmans is aan het begin van het seizoen ingestapt. Na een jaar met 19 goals en 20 assists voor de Tilburg Trappers in de Duitse Oberliga-Nord te hebben gespeeld, waarmee het team een titel won, komt hij zich nu inzetten voor Amsterdam. Hij neemt hier zijn ervaring bij het team van Nederlands’ ijshockey-hoofdstad Tilburg mee en wil Amsterdam zijn strijdlust voor de Tigers laten zien. Soms moet je vervangen en vernieuwen. Dit was zo’n moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here