oo0cursus-journalistiek

Cursus Journalistiek schrijven

Met de cursus Journalistiek schrijven leer je op vijf zaterdagochtenden op een praktische manier journalistieke vaardigheden en schrijven voor oost-online.

Bij oost-online zijn vrijwilligers actief die nieuws verzamelen, een rubriek voor hun rekening nemen, fotograferen, artikelen schrijven, redigeren, video maken, etc. De beloning voor hun werk is plezier in de activiteiten en betrokkenheid bij de mensen en activiteiten in het deel van de stad waar je woont, studeert of werkt. Ook is het een plezierige manier om kennis te maken met mensen die vanuit hun professie of hobby met oost-online bezig zijn. Je kunt er je netwerk uitbreiden en werkervaring opdoen.

Als je de cursus wilt volgen zijn een vlotte pen en schrijfervaring noodzakelijk. Een laptop of tablet is nodig. De vierde editie van de cursus start dit najaar en omvat een introductie- en vervolgens vijf bijeenkomsten. Het uitvoeren van opdrachten is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Ben je nieuwsgierig, heb je belangstelling voor lokale journalistiek en heb je tijd beschikbaar voor oost-online, vul dan onderstaand aanmeldformulier in of neem contact op team@oost-online.nl.

Inschrijfformulier Journalistiek schrijven
Bijvoorbeeld: buurt, sport, stedelijke ontwikkeling, eten en drinken, onderzoekjournalistiek, politiek, muziek, cultuur, duurzaamheid.
=

Laatste berichten