Home Overzicht Mobiel steunpunt IJburg naar Diemerparklaan

Mobiel steunpunt IJburg naar Diemerparklaan

0

Na vier maanden actief te zijn geweest op het Joris Ivensplein verhuist het Mobiel Steunpunt IJburg naar de hoek van de IJburglaan en de Diemerparklaan. De afgelopen jaren is gebleken dat deze plek in de periode november en december extra aandacht nodig heeft vanwege overlastgevend gedrag. Begin 2017 verhuist het steunpunt vervolgens naar het Van Goghpark.

Het steunpunt is een laagdrempelig aanspreekpunt voor de wijk. Bewoners kunnen terecht bij het steunpunt met vragen over de leefbaarheid en veiligheid of voor een luisterend oor. Verschillende professionals, zoals het gebiedsteam IJburg, handhaving, politie en medewerkers veiligheid zijn in het steunpunt te vinden. Het staat steeds tijdelijk op een plek waar dat nodig is. Na het sluiten van het politiebureau op IJburg was er behoefte aan meer toezicht en handhaving. Het steunpunt zorgt voor extra ogen en oren in de wijk en daarmee willen de gemeente en politie inspelen op de vraag van de bewoners.

Het steunpunt is een beperkt aantal dagen geopend. Als het steunpunt gesloten is kun je vragen of opmerkingen ook doorgeven via [email protected]. Het doen van aangifte bij de politie valt hier niet onder. Daarvoor moet u een afspraak maken op het politiebureau via 0900 8844.

Openingstijden van het Mobiel Steunpunt IJburg

Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur | Woensdag van 17.00 tot 19.00 uur | Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur | Vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur