Home Duurzaam Mobiele Kringloopkaravaan meteen al succes

Mobiele Kringloopkaravaan meteen al succes

0

De mobiele kringloopkaravaan is van start gegaan. Iedere maand staan er twee kramen bij De Eester aan de Van Eesterenlaan. Bij de een kun je artikelen weggeven en bij de andere kun je artikelen uitzoeken. En er is een tafel voor kleine reparaties.

Op 17 oktober is Duurzaam OHG gestart met de mobiele kringloopkaravaan. Veel buurtgenoten brachten goede en mooie spullen die vervolgens weer door anderen dankbaar werden meegenomen. Ook werd er druk gebruik gemaakt van de reparatietafel waar onder andere computers, printers, een naaimachine en een grasmaaier werden hersteld.

Draag bij aan de circulaire economie, ga zorgvuldig om met spullen en grondstoffen.

Huis opgeruimd in de zomervakantie? Maar ja, waarheen met die mooie designlamp? Zonde om zomaar aan de straat te zetten. Geen kringloopwinkel meer in de buurt, wanneer was ook weer die weggeefmarkt? En je koffiemolen doet het niet meer. Hij rammelt een beetje. Misschien zit er een schroefje los. Maar wie kan dat voor me repareren? Zonde om weg te gooien!

De Mobiele Kringloopkaravaan wordt elke maand op een woensdag gehouden bij De Eester aan de Van Eesterenlaan. De volgende keer is op woensdag 21 november.

Belangstelling of wil je meehelpen [email protected]