Home Freelance talent Modern met een twist; de stijl van interieurontwerpster Bianca

Modern met een twist; de stijl van interieurontwerpster Bianca

0

Bianca is interieurvormgever. Zij geeft particulieren, bedrijven en scholen advies over hoe zij een passend en uniek interieur kunnen realiseren.

Voor jezelf werken is jezelf  uitdagen en je grenzen verleggen

Bianca is met Studio1019 al een aantal jaren actief op interieurgebied. Inmiddels heeft haar bedrijf Studio1019 al veel tevreden klanten. “Voor jezelf werken zorgt ervoor dat je je blijft uitdagen en dat je je grenzen verlegt”, aldus Bianca.

Je eigen smaak loslaten
Iedereen vindt andere dingen mooi. Bianca legt uit dat ze haar eigen smaak nooit helemaal loslaat als ze klanten advies geeft. “Je moet als interieurontwerpster in verschillende stijlen kunnen werken en samen met de klant verkennen wat voor hem of haar de juiste stijl is en hoe de klant de ruimte wil gebruiken. Voor bedrijven en scholen gaat het dan vaak om de ontwikkeling van een werkbaar concept. Bij particulieren vraag ik goed naar wat zij belangrijk vinden.

Mijn eigen smaak is modern met een twist. Ik hou niet van een interieur dat regelrecht uit een catalogus komt en waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd. Het mag best een beetje schuren, dat maakt het interessant.”

De gouden basistip
Bianca heeft een tip voor als je zelf je interieur opnieuw wilt stylen. “Het is belangrijk dat je duidelijk onderscheid maakt tussen verschillende functies binnen een ruimte. Geef elke functie een eigen sfeer. Hierdoor ontstaat een logisch geheel en creëer je rust. Dit kan je bijvoorbeeld doen door in de eethoek een ander behang te kiezen dan in de rest van de kamer of door te variëren in kleur-, vorm- en materiaalgebruik.”

“De omgeving waarin je leeft, is van grote invloed op je welzijn. Zelf zie je niet altijd wat je eventueel kan verbeteren voor een nieuw en fijner plaatje. Ik kan je hierbij helpen door met een frisse blik te kijken en met oplossingen te komen waaraan je zelf niet dacht.”

Bianca Huijzers – Studio1019
www.studio1019.nl
06 1449 2982

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here