Home Kort nieuws Museum ’t Kromhout zoekt een administratief mederwerk(st)er

Museum ’t Kromhout zoekt een administratief mederwerk(st)er

0

Museum ’t Kromhout zoekt een administratief mederwerk(st)er Je gaat werken in een prachtige werkomgeving op unieke goedbereikbare historische locatie met deskundige en enthousiaste collega’s.

De werkzaamheden staan uit het bijhouden van de ledenadministratie, uitvoeren van bankbetalingen en verzorgen van een maandelijks overzicht met een eenvoudig administratiesysteem. Enige basis ervaring met Excel en Word is handig. Je werkt één dag per week werken op dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het is een vrijwilligersbaan, maar je ontvangt wel een onkostenvergoeding.

Informatie bij Maurice de Gruijter 06 5325 7874 |op dinsdagen 020 627 6777 |  [email protected]

Museum ’t Kromhout is te vinden in een gebied waar ooit vele kleine scheepswerven gevestigd waren, de bakermat van de nautische industrie. Het Museum is 150 jaar geleden tijdens de “Industriële Revolutie” opgericht en is het enige nog levende bewijs van de economische glorie die de scheepsbouw in Amsterdam tot in de twintigste eeuw bracht. Tot eind jaren 60 werden hier de legendarische Kromhoutmotoren gebouwd. In de indrukwekkende monumentale Oosthal vind je een boeiende presentatie van de geschiedenis en demonstraties van de historische, nog werkende Kromhoutmotoren. De fraaie Westkap is nog steeds in gebruik als scheepswerf.