Home Overzicht Muziekhotel ontvangt in eerste jaar 35.000 gasten

Muziekhotel ontvangt in eerste jaar 35.000 gasten

0

Hotels zijn er inmiddels volop in Oost. Een logeerplek die zich onderscheid van de andere is het hotel van muziekmakerscentrum Q-Factory in Oostpoort. Het bestaat deze week alweer een jaar.

Inmiddels hebben ruim 35.000 gasten het bijzondere hotel bezocht, vaak in combinatie met een concertbezoek, een repetitie als muzikant of een opnamesessie in een van de drie geluidsstudio’s in het pand.

Vanwege een groot aantal evenementen verwacht Q-Factory Hotel ook in het najaar weer veel gasten te ontvangen. Er staan grote concerten gepland van onder meer Everlast, Heaven 17, Ellen Foley en Deep Purple’s Glenn Hughes. Ook tijdens het Amsterdam Dance Event is het hotel een van de belangrijkste plekken voor buitenlandse festivalgangers. De zalen van Q-Factory staan dan vier dagen in het teken van dance met ook dit jaar Hardwell’s Revealed en Lucas & Steve op het programma.

In het Q-Factory Hotel kun je kiezen uit vier soorten kamers. Muziek speelt daarin in een rol: The Backstage, The Studio, The Balcony en The Artist.
Vorig artikelOud-bewoner Oost: ‘Kom fietsen in West’
Volgend artikelChaotische avond rond Oosterspoorplein