Home Kunst Muziekprijs voor kinderen die samen muziek maken.

Muziekprijs voor kinderen die samen muziek maken.

0
Kids van oost, winnaars Amsterdamse Muziekprijs 2017.

Op 14 april vindt de zestiende editie plaats van de Amsterdamse Muziekprijs, dé music battle voor Amsterdamse kinderen en jongeren t/m 16 jaar die samen muziek maken. De inschrijving is geopend!

Speel of zing jij een band, ensemble, orkest of koor en durf je de strijd aan met andere Amsterdamse muzikanten? Pop, jazz, klassiek of wereldmuziek – het mag allemaal. De inschrijving voor de voorrondes van de Amsterdamse Muziekprijs is geopend. Deelname is al mogelijk voor groepen vanaf twee personen.

Alle deelnemers krijgen na de voorrondes in maart een professionele video-opname van hun optreden. Ga je door naar de finale? Dan krijgen jullie gratis extra coaching om jullie optreden nog beter te maken.

De winnaars van de Amsterdamse Muziekprijs 2018 gaan naar huis met € 500,- voor studio-opname, coaching of een masterclass. Er zijn in totaal vijf prijzen (verdeeld over twee leeftijdscategorieën, twee genres en een publieksprijs).

De voorrondes zijn op zaterdag 10 maart (pop & jazz) en zondag 11 maart (klassiek & wereldmuziek). De coachingsdag voor  finalisten is op zaterdag 24 maart en de finale op zaterdag 14 april in het DeLaMar Theater

De winnaars van 2017 waren: De kids van Amsterdam Oost, Fjäck, Jonge Strijkers Kwartet, Wonderful Music en Urban.

De Jazzkids winnaars Amsterdamse Muziekprijs 2017.