Home Overzicht Nhung Dam en Jaap Cohen woensdag gast in talkshow in theater Jungle...

Nhung Dam en Jaap Cohen woensdag gast in talkshow in theater Jungle Amsterdam

0

Nhung Dam is woensdag avond 1 november om 20.00 uur gast in de theatertalkshow Dwars door Oost in de Jungle. Haar debuutroman Duizend vaders is het onderwerp van het interview met deze schrijfster, theatermaakster en actrice.

Theo van Gogh is op 2 november precies dertien jaar geleden in de Linnaeusstraat vermoord. De biografie van Theo van Gogh is een ander belangwekkend onderwerp in de show. Historicus en schrijver Jaap Cohen werkt er nu een jaar aan en vertelt er over.

Dwars door Oost in de Jungle is een theatertalkshow van Dwars door de buurt en oost-online

De theatertalkshow Dwars door Oost in de Jungle is een maandelijks programma met verrassende interviews met bekende en onbekende mensen uit Oost, onverwachte muziek, een prikkende column van Rob Zwetsloot en de inmiddels alom gewaardeerde onvermijdelijke kwis. De gasten, bezoekers, en de makers van Dwars door de buurt en oost-online maken kennis met elkaar. En heel mooi: de toegang is gratis.

Op 11 november is het Sint Maarten en gaan kinderen met lampions langs de deuren, zingen een liedje en worden beloond met snoep of fruit. In de Transvaalbuurt en in de Indische Buurt is al zeven jaar een eigen vertaling van het feest met Super Sint Maarten Lichtjes Parade. Over dit unieke evenement vertelt organisator Jos Zandvliet.

In het Tropenmuseum is een bijzondere interactieve tentoonstelling: Heden van het slavernijverleden. Daar willen we meer van weten. Tentoonstellingsmaker Richard Kofi is uitgenodigd om de achtergronden van deze expositie toe te lichten

Dwars door Oost in de Jungle, woensdag 1 november om 20.00 uur in theater Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26. De toegang is gratis.