Home Overzicht Nieuw seizoen legendarische radioshow ‘Countdown Café’

Nieuw seizoen legendarische radioshow ‘Countdown Café’

0

Vanavond start bij Q-Factory Amsterdam het nieuwe seizoen van NH Radio’s legendarische radioshow ‘Countdown Café’. Presentator is Kees Baars. Je kunt live optredens verwachten van onder andere Pete Lincoln, Paardekooper, Riverdogs en Delgado Brothers.

Iedere dinsdag vormt een gratis concert van nationale en internationale artiesten de basis van Countdown Café. Het programma wordt elke zondagavond uitgezonden door NH Radio. De opnamen zijn wekelijks gratis te bezoeken door publiek bij poppodium Q-Factory. De show begint steeds om 20.00 uur.

Hoogtepunten
Het eerste seizoen bracht al een aantal mooie hoogtepunten voort, zoals optredens van de Nederlands-Molukse latinband Massada, bluesgitarist Laurence Jones en bij de 850ste jubileumuitzending de Haagse popband Gruppo Sportivo.

Delgado Brothers
De eerste editie belooft al veel voor de rest van het nieuwe seizoen, met namelijk onder andere te gast The Sweet’s Pete Lincoln en Moke drummer Rob Klerkx met zijn eigen band The Secret. Andere artiesten die in het nieuwe seizoen te horen zullen zijn in het live programma, zijn onder andere bluesrock powertrio Paardekooper, Amerikaans-Canadese rockband Riverdogs en het best bewaarde bluesgeheim van Amerika: Delgado Brothers, die op zondag 2 december tevens te zien is in Q-Factory met een volledige show.