Home IJburg Nieuwe Strand IJburg open op 1 mei

Nieuwe Strand IJburg open op 1 mei

0

De eerste zomerdagen zijn voorbij. Op de komende stranddagen kun je weer naar het stadsstrand van IJburg. Op donderdag 2 mei start daar het strandseizoen. Tussen 11.30 en 13.00 uur is de opening van het strand. Daarna zijn er de hele dag leuke dingen te doen bij Lolaland.

Op IJburg burg is er net als voorgaande jaren een stadsstrand. Volg de Pampuslaan richting Lolaland en je ziet strand IJburg aan de linkerzijde. Het strand is het beste bereikbaar met de fiets of OV. Door bouwwerkzaamheden zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar. Gehandicapten bereiken het strand via het rolstoel-/rollatorvriendelijke pad. Dit pad start bij de parkeerplaats en loopt over de lengte van het strand.

Bij het strand zijn er voorzieningen, zoals drie sportvelden voor vrij gebruik. Aan het begin van de zomer komen er foodtrucks. Maar ook Lolaland verkoopt ook hapjes en drankjes en er is een winkeltje dat diverse artikelen voor op het strand verkoopt. Bij het strand zijn een EHBO-post en toiletten aanwezig. Strandtoezicht is er van 11.00 tot 19.00 uur. Honden, kampvuren en barbecues zijn op het strand niet welkom.

Het strandseizoen loopt van 1 mei tot en met 30 september.