Home Oud Oost Nog een Albert Heijn in de Oosterparkbuurt

Nog een Albert Heijn in de Oosterparkbuurt

1
Foto Albert Heijn Anneke Janssen

In het nieuwe huizenblok in de Eerste Oosterparkstraat heeft Albert Heijn een nieuwe supermarkt geopend. Het is de eerste Albert Heijn in Amsterdam die is uitgevoerd met het nieuwste winkelconcept. Maar supermarktmanager Jade Vosveld en haar team zijn trots op het resultaat. Mensen uit de buurt zijn verbaasd, want op een steenworp afstand in de Wibautstraat is er al een vestiging van Albert Heijn.

Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van de telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend daarbij is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Overal in de winkel hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten. Het afrekenen gaat sneller omdat je de artikelen zelf kun scannen..

De opening van de nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

 

 

1 REACTIE