Home Overzicht ‘Nu heb ik pas de buurt leren kennen’

‘Nu heb ik pas de buurt leren kennen’

0

Luca van het team Buurtgids maakte afgelopen vrijdag kennis met Femke Halsema, de kersverse burgemeester. Daarbij waren ook andere actieve bewoners en initiatieven van Oos bij die in gesprek gingen met de burgemeester over hun buurt.

Dit alles per KAREL, een duurzaam omgebouwde SRV wagen, die hen door de buurt heen toerde. De tour eindigde bij het initiatief BOOSTin de Transvaalbuurt, waar burgemeester Halsema terugblikte op de middag: ‘Heel bijzonder dat ik, ondanks de vele jaren dat ik zelf in deze buurt woon, nog nooit zo’n goed zicht heb gehad op de aanwezige actieve bewoners en initiatieven. Zo fietste ik vaak langs dit initiatief, maar was er nog nooit binnen gestapt. Bedankt voor de rondleiding en alle contacten die ik heb opgedaan.’