Home Kunst Nu ook DJ-lessen op de Muziekschool: Je kunt lessen gratis proberen

Nu ook DJ-lessen op de Muziekschool: Je kunt lessen gratis proberen

0

Begin februari heeft de Muziekschool proeflessen die je gratis kunt uitproberen. Nieuw zijn DJ-lessen voor kinderen in groep 5 tot 8 en voor jongeren van 13 tot 20 jaar. Tijdens deze DJ lessen leer je de belangrijkste skills van het draaien en ontdek je het geheim van de beroemde Nederlandse DJ’s. Hoe werkt zo’n draaitafel nou eigenlijk? Hoe kun je beatmatchen en hoe bouw je een goede set op? Na één cursus kunnen ze al een korte set mixen en hun vrienden imponeren.

Van maandag 30 januari tot en met zaterdag 4 februari kunnen kinderen tot en met 12 jaar samen met hun ouders verschillende cursussen gratis uitproberen. Op deze manier kunnen kinderen én ouders kennis maken met verschillende cursussen die vanaf 13 februari weer starten. Zo komen ze er achter wat het beste bij ze past. Deze proefles is een voorbeeldles en geeft een goed beeld van een les in de echte cursus.

Er zijn cursussen voor verschillende leeftijdscategorieën:

  • Muziek voor baby’s en peuters (1,5 – 4 jaar)
  • Spelen met muziek (groep 1 – 2)
  • Ontdek je instrument (groep 3 – 8)
  • Pop Amsterdam: instrumentles & samenspelen voor beginners (groep 5 – 8)

Alle proeflessen en de cursussen vinden overdag plaats tussen en 10.00 en 17.30 uur. Een compleet cursusoverzicht met de exacte lestijden en een aanmeldingsformulier www.muziekschoolamsterdam.nl/openlesweek

 

Vorig artikelTheo Thijssen in Oost. En dat kun je zien in de Jordaan
Volgend artikelNationale Voorleesdagen willen voorlezen stimuleren