Home Gezin Oba zoekt kinderdirecteur die van een feestje houdt

Oba zoekt kinderdirecteur die van een feestje houdt

0

De Oba is op zoek naar een nieuwe Kinderdirecteur. Kinderen die ervan houden om in de spotlights te staan, durven te spreken voor een groot publiek en die goede ideeën hebben voor de Oba, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

De Oba heeft al 100.000 jeugdleden. De Oba Kinderdirecteur is dus hard nodig om de stem van deze kinderen te laten horen: wat voor Oba-activiteiten vinden kinderen onmisbaar? Missen zij bepaalde onderdelen in de collectie? De Kinderdirecteur gaat in 2019 een dag per maand aan de slag om hierover mee te denken én te doen. Zo zal de Kinderdirecteur de Nationale Voorleesdagen openen en vlogt hij of zij regelmatig voor de website van de Oba.

Verjaardag van de Oba
Het jaar 2019 is extra bijzonder, want de OBA bestaat dan 100 jaar. De OBA Kinderdirecteur moet dus van een feestje houden: hij of zij viert het grote jubileumfeest uiteraard mee met onder meer een VIP-galafeest in OBA Oosterdok.

Solliciteren
Alle kinderen van 9, 10 en 11 jaar uit Amsterdam en omstreken mogen tot uiterlijk dinsdag 27 november solliciteren. Elk kind kan meedoen door in een video uit te leggen waarom hij of zij geknipt is voor de rol van nieuwe Oba Kinderdirecteur. Informatie over de sollicitatieprocedure staat op oba.nl/kinderdirecteur. Ook wordt in een aantal Oba’s workshops georganiseerd waarin kinderen hulp krijgen bij het maken van de video. De winnaar zal de derde Oba Kinderdirecteur op rij zijn, na Darryl in 2018 en Dominique in 2017.