Home Gezin Oba zoekt kinderdirecteur en onderzoekers

Oba zoekt kinderdirecteur en onderzoekers

0
Oba Kinderdirecteur Dominique en de Oba Onderzoekers 2017

Het jaar van de eerste Oba Kinderdirecteur Dominique (10 jaar) zit er bijna op. Daarom zoekt de Oba een opvolger. Dit jaar is er plaats voor nog meer kinderen in het bestuur, want Oba zoekt ook een team van acht Oba Onderzoekers. Alle kinderen van 9, 10 en 11 jaar uit Amsterdam en omstreken kunnen tot en met 5 november solliciteren.

De Kinderdirecteur vergadert met Oba directeur Martin Berendse, is VIP bij het Nationaal Voorleesontbijt, vlogt op oba.nl en nog veel meer. Extra leuk: de Kinderdirecteur mag zijn of haar verjaardagsfeestje vieren in de OBA. Het team van acht Oba Onderzoekers beschikt over verschillende skills, van architect tot modeontwerper tot schrijver. Samen gaan de Oba Onderzoekers in 2018 drie uitdagingen aan om de Oba nog spannender en leuker te maken voor alle kinderen.

Sollicitatievideo
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk op oba.nl/juniorjobs voor de procedure en tips. In oktober worden in een aantal Oba-vestigingen kindersollicitatieworkshops georganiseerd waarbij kinderen hulp krijgen bij het maken van hun sollicitatievideo. Een deskundige jury, onder leiding van de huidige Oba Kinderdirecteur Dominique, selecteert de kinderen die op sollicitatiegesprek mogen komen.