Home Shoppen Odin en Spirit: ‘Biologische hoek’ in de Czaar Peterstraat

Odin en Spirit: ‘Biologische hoek’ in de Czaar Peterstraat

0

Na maanden van voorbereiding opende de nieuwe coöperatiewinkel van Odin aan het begin van de Czaar Peterstraat z’n deuren. De supermarkt werkt samen met vegetarisch restaurant Spirit, dat een paar weken eerder haar deuren opende.

Beeld Odette Kleeblatt

Het is een 100 procent biologische oase op de hoek van de Czaar Peterstraat met 1.000 m2 boodschappen doen en uit eten onder één dak. Bij Odin kun je boodschappen doen en bij Spirit zelf een vers bereid ontbijt, lunch of diner opscheppen met keuze uit 50 vegetarische gerechten. Beide zaken zijn zeven dagen per week geopend.

Samenwerking
‘We hebben de samenwerking met Spirit opgezocht omdat we allebei al heel lang vanuit gelijke idealen werken: eerlijk zaken doen, duurzame doelstellingen en respect voor mens en dier’, zegt Merle Koomans van Odin in een reactie in vakblad Distrifood. ‘Allebei vernieuwen we met visie en plezier ons vakgebied. Onze partner Spirit weet hoe je zonder concessies een uitgebreid en verrukkelijk vega-buffet bereidt. En bij ons kunnen bezoekers hun koelkast vullen met goed eten, waar ook de boer beter van wordt.’