Home Overzicht Online supermarkt Picnic start nu ook in Oost

Online supermarkt Picnic start nu ook in Oost

0

De Watergraafsmeer is een van de eerste wijken in Amsterdam waar de elektrische wagentjes van online supermarkt Picnic boodschappen gaan bezorgen. Picnic gaat van start met ongeveer 15 wagentjes en 40 bezorgers.

Picnic is sinds 2015 actief in Nederland. Je bestelt via een app je boodschappen en je kunt zelf het bestelmoment kiezen. In de app zie je exact hoe laat de bezorger voor de deur staan. Picnic zegt dat het geen dure winkels heeft, maar vriendelijke elektrische autootjes. Daardoor rekent de online supermarkt geen kosten voor de bezorging.

Vanaf maart zal de online supermarkt bezorgen in de Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, de Pijp en de Bijlmermeer. In de loop van het jaar zal Picnic verder worden uitgerold in Amsterdam.

Onlangs opende het bedrijf nog een nieuw distributiecentrum in Diemen met een oppervlakte van ruim 10.000 m² om de bezorging in Amsterdam en omgeving mogelijk te maken. In het  distributiecentrum gaan 300 mensen aan de slag, die onder meer de orders van klanten verzamelen en deze klaarmaken voor verzending naar lokale distributiepunten.