Ontdekt: Blitskikker, de koffieplek voor ouders en kinderen

0

Sinds een paar maanden is Oost een uniek concept rijker, een heerlijke plek voor ouders en kinderen. Achterin zit een leuke kinderkapper, in het midden gedeelte kun je relaxen onder het genot van een kopje koffie met taart terwijl de kinderen kunnen spelen.

Tekst, camera en montage Liesbet Zikkenheimer oo-tv

Als je binnen komt heb je allerlei leuke en originele cadeautjes voor newborns, peuters, kleuters en schoolkinderen. Van kleding tot rammelaars, speelgoedjes en hebbedingen echt ideaal als je nog even snel wat moet scoren voor een partijtje.

Blitskikker is een droom van twee moeders uit Oost, Kyra Tanja  en Carla Lampers. Zij trokken de stoute schoenen aan en creëerden een heerlijke plek in de Javastraat. Ruim en licht, waar een ontspannen sfeer hangt en waar het heerlijk toeven is met kinderen. Een zogenaamde kinderconceptstore, omdat je er meerdere functies ineen vindt.

De Kinderkapper Amsterdam (Adinda Fransman) is eigenlijk een shop-in-shop bij Blitskikker. Het ziet er te gek uit, helemaal op kinderen ingericht. Je kind(je) kan kiezen uit een nostalgisch houten kermispaard, een koele bus met als nummerplaat: knipbus, of een hele vette motor. En als je liever op een gewone kappersstoel wilt zitten, staat ook deze voor je klaar. Wie wil er dan niet geknipt worden? Voor de kinderkapper kun je het beste van te voren een afspraak maken voor een knipbeurt. Daarvoor neem je contact op met www.dekinderkapperamsterdam.nl.

Het is een aanrader voor alle moeders, vaders, opa’s en oma’s en hun familie en vrienden én kinderen die eens op zoek zijn naar een leuk, lekker, gezellig en kindvriendelijk plek voor een ontbijtje, cappuccino of lunch. Want naast het leuke winkelgedeelte met kleding en speelgoed, het ontspannen sfeertje, de fantastische speelhoeken en de hippe kinderkapper, hebben ze ook nog eens lekkere koffietjes, sapjes, taartjes, tosti’s en yoghurt met fruit en granola.

Blitskikker
Javastraat 117h
openingstijden
maandag gesloten
dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur