Home Overzicht oo-tv zoekt videomakers

oo-tv zoekt videomakers

0

Sinds enige tijd vind je op oost-online oo-tv. Daarin wordt met video’s een beeld gegeven van wat Oost beweegt. Dat doen we met interviews, reportages en special items. We willen oo-tv een boost geven om nog meer interessante items laten zien. Het team van oost-online zoekt videomakers van alle leeftijden die met filmcamera, fototoestel of smartphone samen voor oo-tv bijdragen willen maken.

Het is handig als je al wat ervaring hebt met het maken van video. Door samenwerking in de redactie kun je je ontwikkelen op het gebied van video en journalistiek. Interessant voor studenten en anderen die via de camera Oost beter willen leren kennen. Wij bieden al een cursus Journalistiek schrijven, een cursus Journalistiek fotograferen is in ontwikkeling en ook aan een cursus Online TV maken wordt gedacht.

Heb je belangstelling, maak dan kennis met de mensen van oost-online en de ideeën die wij hebben over online tv maken. Mail aan [email protected].

oost-online is een onafhankelijk platform met nieuws en informatie voor mensen die wonen, werken of studeren tussen Amstel en IJ, een gebied waar zo’n 160.000 mensen wonen. Op oost-online vind je nieuws, achtergronden in tekst, beeld en video. Dat alles wordt gemaakt door ongeveer dertig vrijwilligers.