Home Open Coffee Oost Open Coffee Oost met netwerken en interessante pitches door en voor ZZP’ers

Open Coffee Oost met netwerken en interessante pitches door en voor ZZP’ers

0

De derde dinsdag van januari de maandelijkse Open Coffee Oost met ook nu weer interessante ondernemers die pitchen over hun zakelijke activiteiten. Een pitch is al bekend.

Jan Willem Hens van Parel beheer was tot 3 jaar geleden zzp’er in de ICT en besloot zich te verdiepen in vastgoed. Nu beheert hij panden voor Verenigingen van Eigenaren. Hij maakte deze stap uit onvrede over de dienstverlening van zijn toenmalige VvE Beheerder van zijn eigen woning. Jan Willem besloot dat beheer beter en goedkoper kan. Beter door goede en heldere communicatie met de bewoners, goedkoper door een betere prijs / kwaliteitsverhouding. Wat is VvE Beheer en waarom is dit belangrijk? Jan Willem gaat hier alles over vertellen.

De Open Coffee is interessant voor alle zelfstandig ondernemers van alle leeftijden en alle branches. Niet alleen dienstverleners, maar ook voor bijvoorbeeld middenstanders is de Open Coffee een aantrekkelijke bijeenkomst. Kom en nodig ander ondernemers uit op de koffie.

De Open Coffee Oost vindt plaats in een unieke locatie: de Oude Melkfabriek, het restaurant van Sports World, Oranje-Vrijstaatkade 21. Je bent welkom vanaf 9.00 uur.

Heb je vragen, wil je pitchen, heb je ideeën om de Open Coffee Oost nog interessanter te maken, neem contact op met opencoffeeoost@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here