Home Overzicht Over tuinen, Cruijff, theater, muziek en politiek in de theatertalkshow in de...

Over tuinen, Cruijff, theater, muziek en politiek in de theatertalkshow in de Jungle

0
De makers en lezers zijn enthousiast over Dwars.

Lekker een avond iets heel anders. De gratis theatertalkshow Dwars door oost in de Jungle laat je zien wat er in Oost gebeurt. Op woensdagavond 4 april passeren weer boeiende en leuke onderwerpen en interessante mensen de revue.

Bert Hiddema met zijn nieuwe boek over Johan Cruijff dat nog niet mag verschijnen. Het geheim van de prachtige, maar verborgen vaste plantentuin in het Park van Darwin wordt onthuld door Liesbet Zikkenheimer. In Betondorp speelt deze maand een literaire komedie: Circus Reve. Een hernieuwde kennismaking met Gerard Reve. Regisseur Marijke Schermer vertelt er over. Wat gebeurt er in dat bijzondere gebouw in Oostpoort, in Q-Factory? We vragen het aan algemeen manager Alan Luring. En de verkiezingen voor de stadsdeelcommissie. Teleurstelling voor velen. Een buitenbeentje in dit politieke circus Bad van Vliet van Méérbelangen komt er over praten.

Naast deze onderwerpen is er een bijzonder muzikaal optreden. Jaap Boots laat nu al enkele songs van zijn binnenkort uit te brengen CD horen. Een primeur dus. Onze columnist Bert Zwetsloot heeft weer een prikkelende column. En alle bezoekers van de theatertalkshow kunnen deelnemen aan de onvermijdelijke en toch spannende Kwis, waarbij je ook nog wat kunt winnen. Kortom het is een leuk avondje uit waar je de gasten van de show ontmoet en de bezoekers uit Oost.

Dwars door Oost in de Jungle op woensdag 4 april om 20.00 uur in Theater Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26 (Tussen het Dapperplein en de Linnaeusstraat). De zaal is open om 19.30 uur. De toegang is gratis.