Home Overzicht Pakhuis de Zwijger breidt ‘gesprekstijd’ uit

Pakhuis de Zwijger breidt ‘gesprekstijd’ uit

0

Ieder jaar zijn er zo’n 500 vaak interessante bijeenkomsten van allerlei aard in Pakhuis de Zwijger. Discussie is vast onderdeel van die ontmoetingen. De interactie met elkaar, de dialoog en de input van de bezoekers is wat de bijeenkomsten bij Pakhuis de Zwijger bijzonder maakt. Echter, de discussies stoppen vaak als de mensen weer naar huis gaan. Vanaf vandaag kun je online met elkaar in gesprek. En niet alleen na afloop, maar ook in aanloop en zelfs tijdens de bijeenkomsten. En het mooie is, dat iedereen mag en kan meedoen.

De afgelopen jaren was regelmatig te horen dat informatie na de bijeenkomsten vervliegt. Dat is jammer. Zodra de avond voorbij is en iedereen geïnspireerd naar huis gaat, hopen de programmamakers dat het gesprek elders wordt voortgezet. Maar niemand weet precies waar, hoe en wanneer. Pakhuis de Zwijger wil meer zijn dan alleen maar een fysieke locatie waar het haar faciliterende rol als onafhankelijk platform kan vervullen. Daar is nu iets op bedacht: online gesprekken.

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar dezwijger.nl/gesprekken voor het totaaloverzicht van alle lopende gesprekken. Bekijk en volg gesprekken die al gestart zijn en praat mee. Je kunt ook zelf een gesprek starten. Naar aanleiding van een programma in de Zwijger of gewoon omdat je over een bepaald onderwerp met anderen wilt praten. Vervolgens deel het gesprek in je eigen netwerk en nodig anderen uit om met je mee te praten.

De bijeenkomsten van Pakhuis de Zwijger vind je ook in de agenda van oost-online.