Home Overzicht Pampus laat je vliegen op het eilandfestival Proef Pampus

Pampus laat je vliegen op het eilandfestival Proef Pampus

0

Forteiland Pampus pakt uit komend weekend. Een lang festivalweekend dat al op Hemelvaartsdag begint! De derde editie van Proef Pampus brengt weer fijne live muziek, foodstands en kindervermaak, maar ook veel nieuws. In het fort de gloednieuwe luchtballonattractie ‘Het geheime Wapen van Amsterdam’ en een Silent Disco. Buiten in het groen een tent waar ouderwetsch geschoten kan worden met luchtbuksen en bij de haven een glij’m-erin glijbaan waarmee jong en oud zo het water in roetsjt. Zwemspullen mee.

Proef Pampus brengt het beste van Pampus naar boven. De lekkerste biofood wordt voor je neus klaargemaakt. Veel vanuit de nabije omgeving, maar ook vers geplukt uit de eigen Pampus moestuin! Alle gidsen worden opgetrommeld zodat zoveel mogelijk festivalgangers rondgeleid kunnen worden door het immense fort. Circus Boost komt vanuit Amsterdam overvaren om met kinderen circus te spelen. De beste biertjes staan koud voor een proeverij in het Piratenhol. Pallets liggen klaar voor het bouwen van een fantastisch timmerdorp. En de nieuwe attractie met de virtuele ballonvaart over de Stelling van Amsterdam wordt gevierd met een winactie, waarbij alle bezoekers kans maken op een spectaculaire en levensechte ballonvaart voor twee personen.

Proef Pampus duurt vier dagen en is van 30 mei t/m 2 juni geopend tot 20.00 uur. Museumkaart geldig. Tickets www.pampus.nl