Home Duurzaam Pitchen bij het Lab&Co dat nu het Ideeënlab heet

Pitchen bij het Lab&Co dat nu het Ideeënlab heet

0

Bij het Lab&Co kun je jouw idee pitchen om kans te maken op € 1000. Dit jaar zijn er nieuwe thema’s, toffe locaties, inspirerende coaches en leuke workshops. Hier hoort ook een nieuwe naam bij. Het Lab&Co wordt daarom…Het Ideeënlab! In Het Ideeënlab borrelt en bruist het van ideeën voor een gezonde stad. Beproef ook jouw idee en test of het reacties uitlokt, verbindingen maakt, energie opwekt en een explosieve impact heeft. Laat de stad experimenteren met jouw idee.

Op donderdag 6 april kun je in het Student Hotel aan de Wibautstraat pitchen tijdens het nieuwe festival Jij Maakt De Stad. Het concept blijft als volgt: vier bewoners pitchen, een juryprijs van € 1000 voor de uitvoering en een publieksprijs. Simpel, maar deze keer komt er een extra element bij: dien samen met twee andere buurtbewoners een idee in. Tenslotte gaat deze editie echt over jouw eigen buurt…

Leefbare wijken
Het thema is Leefbare wijken! Hoe ga jij met je buren jouw wijk groener, schoner en slimmer maken? Welke straat wordt de groenste of misschien wel de eetbaarste straat van Amsterdam? Hoe kan jouw wijk energie opwekken? Op welke manier kun je afval hergebruiken in jouw buurt? Maak het mogelijk!

Kans op € 1.000
Heb jij een tof idee om jouw wijk leefbaarder te maken? Meld je dan tot 20 maart hier aan voor Het Ideeënlab. Wat kun je winnen? € 1000 voor de uitvoering van je idee én.. elke pitcher krijgt een persoonlijke coach: een expert die jou op weg gaat helpen om je idee te realiseren. Wie deze coaches zijn wordt binnenkort bekendgemaakt.

Wil je ideeën komen analyseren en stemmen? Bestel je kaartje hier Dit is ook jouw entreekaartje voor het festival Jij Maakt De Stad.

Dat zijn de labregels:

  • wordt ingediend met 2 andere bewoners;
  • zorgt voor impact;
  • is concreet;
  • is vernieuwend;
  • wordt uitgevoerd in Amsterdam;
  • betrekt bewoners.

Ideeënlab op donderdag 6 april om 19.00 uur tijdens het festival Jij Maakt de Stad in het Student Hotel aan de Wibautstraat.

Kosten bezoekers: € 5 (€ 6,05 inclusief administratiekosten).