Home Overzicht Politie zoekt betrokkenen verkeersruzie Oostelijke Handelskade

Politie zoekt betrokkenen verkeersruzie Oostelijke Handelskade

0

De politie hield op maandag 20 augustus een 22-jarige man uit Amsterdam aan op verdenking van vuurwapenbezit tijdens een verkeersruzie. De politie komt graag in contact met een man en een vrouw in de leeftijd van ongeveer 20 jaar, die betrokken zijn geweest bij deze verkeersruzie.

Rond 18.15 uur kwam een melding binnen dat een man na een verkeersruzie met voetgangers op de Oostelijk Handelskade in een auto was gestapt. Opvallend was dat deze man een pistool in zijn broekband had.

Op basis van het opgegeven signalement van de auto en de bestuurder trof de politie deze auto aan in een parkeergarage aan de Borneolaan. De bestuurder van de auto vluchtte, bij het zien van de politie, te voet de garage uit. Hij is na een korte achtervolging aangehouden. Tijdens de veiligheidsfouillering is geen vuurwapen aangetroffen. Onderzoek in de garage leverde wel een verborgen vuurwapen op. Dit vuurwapen is in beslag genomen voor nader onderzoek.

De betrokkenen en getuigen van de verkeersruzie kunnen contact opnemen op 0900-8844 of Meld misdaad anoniem 0800-7000. Men kan ook gebruik maken van het tipformulier en eventueel beeldmateriaal uploaden.