Home Overzicht Post Oost helpt mensen aan een baan

Post Oost helpt mensen aan een baan

0
Leerwerkmarkt in Post Oost

Als je op zoek bent naar een baan of zich hierop wil voorbereiden kom dan op 22 november naar de Leerwerkmarkt van Post Oost. Niet alleen werkzoekenden kunnen hun hart ophalen op de markt, er is voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende workshops zoals de Linkedin-workshop en de workshop Presentatievaardigheden. Ook maken bezoekers kans op gratis kleding voor een toekomstig sollicitatiegesprek. En is er de mogelijkheid om een CV-check te doen.

‘Met de Leerwerkmarkt willen we werkzoekende bewoners een grote stap richting werk bieden’, zegt Mariska van der Linden, projectleider Post Oost. ‘Als bezoekers de markt verlaten met een uitgebreider netwerk, een match of als ze nieuwe dingen hebben geleerd dan hebben wij ons doel bereikt.’ De markt is voor iedereen toegankelijk. ‘Er is speciale aandacht voor mensen die een afstand ervaren tot de arbeidsmarkt, maar iedereen is zeer welkom op de Leerwerkmarkt.’

De Leerwerkmarkt is iets voor jou als je

  • Binnenkort aan het werk wil
  • Op zoek bent naar een werkervaringsplek
  • Een eigen onderneming wil beginnen en hierover informatie nodig hebt
  • Jouw CV en sollicitatiebrief wil laten checken
  • Mee wil doen aan verschillende interactieve en leerzame workshops
  • Wil speeddaten met je toekomstige werkgever

De Leerwerkmarkt op dinsdag 22 november van 10.00 tot 14.00 uur in Post Oost, Wijttenbachstraat 36h. De toegang is gratis.