Home Overzicht Primeur in Oost: Je bestelling bij Bol.com in twee uur in huis

Primeur in Oost: Je bestelling bij Bol.com in twee uur in huis

0

Webwinkel Bol.com start met het testen van hun nieuwe bezorgdienst in een groot deel van de Indische Buurt, Oud Oost en de Watergraafsmeer. Bewoners in die gebieden kunnen hun bestelling binnen twee uur verwachten.

In het meest populaire tijdvak voor online winkelen – tussen 12.00 uur en 20.00 uur – krijgen klanten in onderstaande postcodegebieden de optie ‘Binnen twee uur Bezorgd’ te zien. PostNL bezorgt vervolgens tot 22.00 uur. De extra snelle bezorgoptie wordt zichtbaar zodra de klant is ingelogd en wordt elke werkdag aangeboden op de website. De geselecteerde postcodes zijn gelinkt aan het lokale magazijn in Duivendrecht. Vanaf die plek bezorgt PostNL de pakketjes per elektrische bakfiets bij de klant.

‘Met deze pilot krijgen we de kans om te testen hoe we de klant ook op het allerlaatste moment nog kunnen helpen’, zegt Huub Vermeulen, algemeen directeur van bol.com. ‘Of je nu snel nog een koptelefoon wil kopen omdat je op het punt staat om op vakantie te gaan, of je moet onverwachts een verjaardagscadeau voor diezelfde avond regelen, ook dan wil bol.com het makkelijk maken voor de klant. Samen met partner PostNL gaan we juist de 2-uurs bezorgservice op de elektrische bakfiets doen. We zien het als onze gezamenlijke verantwoordelijkheid deze klantbehoefte zo duurzaam mogelijk in te vullen.’

Alleen artikelen die tussen 12.00 en 20.00 uur besteld worden, komen voorlopig voor de spoedlevering in aanmerking. Snel laten bezorgen kost je vijf euro, maar is gratis voor abonnees van het Select-abonnement van Bol.com. De snelle bezorging zal snel uitgerold worden in de rest van de stad. Uiterlijk 1 oktober moeten het ook in Centrum en Zuid snel bezorg kunnen worden. Uiterlijk 1 november volgt West.