Home Overzicht Problemen over het betalen van een rekening zoveel mogelijk voorkomen

Problemen over het betalen van een rekening zoveel mogelijk voorkomen

0
Open Coffee Oost. Ondernemers ontmoeten elkaar in De Oude Melkfabriek.

Het is een actueel onderwerp: Problemen over het betalen van een rekening. Hoe kun je dat zoveel mogelijk voorkomen? Op dinsdag 21 november geeft André de Bruin van incassobureau Straetus het antwoord tijdens de Open Coffee Oost. Ondernemers uit Oost zijn welkom.

André de Bruin is van beroep creditmanager en startte 2,5 jaar geleden met de Amsterdamse vestiging van incassobureau Straetus. Hij verzorgt het debiteurenbeheer voor kleinere en grotere bedrijven en helpt ondernemers die veel te lang op hun geld moeten wachten. Daarnaast geeft hij workshops, adviseert over factoring en stelt algemene voorwaarden op.

Open Coffee voor heel Oost
De afgelopen jaren was er iedere eerste donderdag van de maand een bijeenkomst van Open Coffee OHG voor ondernemers uit het Oostelijk Havengebied. Iedere derde dinsdag van de maand kwamen ondernemers uit Oost bij elkaar tijdens de Open Coffee Oost. Sinds kort vieren beide Open Coffees de koffie-ochtend samen en wel op elke derde dinsdag van de maand in De Oude Melkfabriek, het restaurant van Sports World.

Ontmoeten en netwerken
Open Coffee Oost is een meeting waar ondernemers uit heel Oost elkaar ontmoeten, netwerken, ideeën uitwisselen en contacten leggen en bovendien interessante onderwerpen kort aan de orde komen. De volgende bijeenkomst is op dinsdag 21 november van 9.00 tot 10.30 uur in restaurant De Oude Melkfabriek (Sports World) Oranje-Vrijstaatkade 21. Dat is vlakbij de Hema aan de Linnaeusstraat.