Home Opinie Proeven op de najaarsmarkt in de Hortus en genieten van de...

Proeven op de najaarsmarkt in de Hortus en genieten van de oogst

0

Hortusfans kunnen op 22 en 23 september hun hart ophalen bij de vele kramen op de najaarsmarkt in de Hortus waar groene ondernemers hun producten aanbieden. Planten van verschillende kwekers, ambachtelijke voedingswaren en een heleboel plantenkennis.

Tussen de eeuwenoude bomen en planten in de tuin van de Hortus staan dat weekend vele kramen waar je producten van de oogst kunt proeven en kopen. Vul je boodschappentas bij de kraam van de Historische tuin Aalsmeer waar allerlei verschillende soorten appels en peren worden verkocht. Ga ook eens kijken bij de kraam van de Hortusimker, waar van alles te zien is over bijen en honing!

Bereid jouw tuin voor op komend voorjaar en koop bijzondere bollen van Nijssen of zaden bij de kraam van Ons zaden. Deze bijzondere zaden komen van over de hele wereld; voor binnen en buiten, met vruchten en bloemen, voor beginners en voor echte liefhebbers.

Met al uw plantenvragen kun je terecht bij de uitgebreide informatiemarkt met kramen van diverse plantenverenigingen. Ook kun je leuke groene cadeautjes kopen zoals illustraties van Liset Celie of biologische zeep van Zeepziederij Borssenburg.

De Hortus is op 22 en 23 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zondagmiddag om 14.00 uur organiseert de Hortus een gratis rondleiding door de tuin.

Check www.dehortus.nl