Home Exposities in Oost PS Projectspace | nu te zien

PS Projectspace | nu te zien

0

Solotentoonstelling van de Britse kunstenaar John Nixon.

Expositie
Elena Rucli – Jan van der Ploeg

Op afspraak te zien tot 30 juni

Vergelijkbaar met het werk ‘Family at 4 o’clock’ van kunstenaar Ulay, dat de afgelopen maanden in PS projectspace te zien was, vond de kennismaking van Elena Rucli en haar werk ook plaats in Topolò, een klein dorpje in Noordoost-Italië.

Elena heeft van jongs af aan een bijzondere en eigen stijl getekend en ontwikkeld. Naast haar studie aan de Faculteit Bouwkunde IUAV in Venetië, werkt ze continu aan verschillende series tekeningen, voornamelijk met lijnen door inkt op papier.
Voor de tentoonstelling in PS heeft Elena Rucli een serie lijntekeningen van planten gemaakt. De nieuwe serie tekeningen wordt getoond samen met een nieuwe geometrisch abstracte muurschildering van Jan van der Ploeg.

Via deze presentatievorm worden twee ogenschijnlijk grootst mogelijke contrasten samengebracht in een installatie en met elkaar in dialoog. De tentoonstelling Elena Rucli – Jan van der Ploeg is op afspraak te zien van 4 april – 30 juni 2021.


PS Projectspace→
Madurastraat 72

PS wil een platform bieden voor het werk van opkomende internationale kunstenaars in een omgeving die die het midden houdt tussen de conventies van een ‘artist-run space’ en een commerciële galerie.