Home Overzicht Q-Factory trapt het nieuwe seizoen af met grote namen

Q-Factory trapt het nieuwe seizoen af met grote namen

0

Het culturele hart van Amsterdam bevindt zich niet alleen meer in het centrum. Oost ontwikkelt zich tot hotspot binnen het culturele circuit van Amsterdam en omstreken. Q-Factory speelt in op de groeiende behoefte aan uitgaansgelegenheden door een spraakmakend programma voor het najaar neer te zetten.

General manager Alan Luring van het muziekmakerscentrum in Oostpoort is trots op het spraakmakende programma: ‘We zijn  2,5 jaar geleden een nieuwe weg ingeslagen met meer live programmering. Nu staan Ginno Vannelli, Deep Purple’s bassist Glenn Hughes en Massade op het programma. We zijn enorm groeiende qua programma, qua team en locatie. We hopen dit seizoen weer veel nieuwe en bekende gezichten te verwelkomen in Q’

13 oktober Ginno Vannelli
Op 13 oktober zal Ginno Vannelli het podium betreden. Deze wereldster behoort met 20 miljoen verkochte albums tot de meest succesvolle Canadese artiesten aller tijden. Sinds de debuutplaat Crazy Life (1973) wordt Vannelli terecht gezien als één van de meest onderscheidende stemmen in de popgeschiedenis. Hij scoorde wereldhits met nummers als ‘Hurts To Be In Love’, ‘Wild Horses’ en ‘People Gotta Move’.

17 november Deep Purple’s Glenn Hughes
Nostalgie viert hoogtij tijdens het concert van Deep Purple’s bassist Glenn Hughes. Verwacht een onvergetelijke rockshow waarin grote hits als ‘Highway Star’, ‘Burn’ en ‘Smoke on the Water’ ongetwijfeld voorbij zullen komen. 17 november staat de legende in Q-Factory.

18 november Los Van Van
Al decennia lang is Los Van Van een salsa-orkest van wereldklasse. De zestienkoppige formatie staat bekend om zijn onweerstaanbare Cubaanse ritmes en Caribische passie. Op zondag 18 november kan de salsa- en latin fanaat zijn hart ophalen.

15 december Massade
Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis. De Nederlands-Molukse latin-rock band, onder aanvoering van oprichter Johnny Manuhutu, bestaat al sinds de jaren 60. De band is bekend van hits als ‘Latin Dance’, ‘Dansa’ en ‘Sajang é’. 40 jaar geleden is het geroemde debuut ‘Astaganaga’ uitgekomen. De band viert dit jubileum op 15 december in Q-Factory.